Despre Casa Țărănească

În 2003, a luat naștere Casa Ţărănească, prima marcă de produse cultivate de fermieri români pe pământ românesc. Astfel, legumele proaspete, sănătoase și gustoase din zona Dobrogei au putut ajunge în orice colțișor al țării, indiferent de sezon.

În acest fel, i-am susținut și îi susținem pe cei care se mândresc cu tradițiile de cultivare din străbuni și, totodată, beneficiem de legume savuroase și de cea mai bună calitate pe tot parcursul anului. Casa Țărănească a devenit un brand prezent în bucătăriile și inimile consumatorilor ce prețuiesc produsele autohtone de calitate, dându-le o mână de ajutor când timpul se scurge rapid. Fie că meniul cuprinde un desert gustos, fie că este vorba despre un fel principal consistent, produsele noastre își păstrează prospețimea, savoarea și proprietățile, fiind congelate în cel mult 3 ore după ce au fost culese.

La Casa Țărănească ne bazăm pe respectul pentru gustul tradițional românesc și grija constantă pentru consumatorii noștri, pentru a le oferi produse calitative prin utilizarea unor tehnologii performante și sigure. Pentru noi, prioritară este sănătatea celor care aleg să folosească produsele noastre.

Scapi de grija proviziilor în anotimpul rece, pentru că noi îți venim în ajutor cu fructe și legume congelate, indiferent de anotimp și ai mai mult timp să-ți dezvolți rețetele!

De ce să alegi legumele Casa Țărănească?

Frăgezimea

Procesul de congelare are loc în mai puțin de 3 ore din momentul recoltării

Certitudinea

Nu se folosesc aditivi artificiali

Particularitatea

Ingredientele sunt selectate cu grijă

Porționarea

Nu trebuie să folosești tot conținutul unei pungi deodată. Le poți porționa, în funcție de nevoile și dorințele tale

Aspectul

Spre deosebire de legumele proaspete, ce parcurg distanțe mari până la magazine, unde pot petrece chiar și câteva zile până a fi cumpărate, legumele congelate Casa Țărănească au mereu un aspect proaspăt

Eficiența

Te ajută să economisești timp, fiind gata curățate și tăiate

Disponibilitatea

Te bucuri de ele pe tot parcursul anului

Sunt hrănitoare

Legumele noastre își păstrează conținutul ridicat de vitamine