Bame verzi întregi

Conținut

Bame verzi, întregi.

Preparare

Nu decongelați înainte de preparare. Puneți produsul în apa ajunsă la fierbere, în care, în prealabil, ați adăugat puțin oțet și sare. Acoperiți oala și fierbeți după preferință, amestecând din când în când. Separat, se călește pentru câteva secunde un cățel de usturoi tăiat mărunt după care se pun două cepe tăiate mărunt. După ce acestea s-au călit se sting cu o jumătate de pahar cu apă fierbinte. Se adaugă o lingură cu pastă de tomate și se condimentează după gust. Se lasă sosul să fiarbă, după care se adaugă bamele pregătite ca mai sus, și scurse în prealabil. Se mai lasă pe foc câteva minute. Se poate servi cu puțină zeamă de lămâie.

Origine

Produs cultivat în Egipt. Ambalat în România.

Congelat Rapid

Produs congelat rapid. A nu se recongela după decongelare.