Rețetă video
Produse folosite în rețetă
Mod de preparare
Se pune amestecul de fructe de pădure într-un bol și se lasă la dezghețat. Între timp, batem ouăle și, după ce acestea s-au făcut spumă și s-au omogenizat, adăugăm zahărul, făina, praful de copt și esența de vanilie. Compoziția formată se așează și se nivelează cu grijă într-o tavă în care am aranjat, în prealabil, hârtia de copt și se bagă în cuptorul preîncălzit la 180o C timp de aproximativ 10 minute.
Blatul copt se lasă la răcit câteva minute. În alt bol adăugăm frișca lichidă, pe care o întărim cu ajutorul mixerului, iar apoi adăugăm crema de brânză și zahărul pudră. Când compoziția este omogenă, o întindem cu ajutorul unei spatule pe toată suprafața blatului. Cu ajutorul unei linguri, adăugăm fructele peste cremă și, la final, rulăm cu grijă blatul.
Ingrediente
☑️ 400 gr Mix de fructe
☑️ 3 ouă
☑️ 3 linguri de zahăr
☑️ 3 linguri de făină
☑️ Praf de copt
☑️ Esență de vanilie
☑️ 200 ml frișcă lichidă
☑️ 200 gr cremă de brânză
☑️ 100 gr zahăr pudră