Fasole galbenă Păstăi cu roșii, usturoi și ciocănele de pui

Rețetă video
Produse folosite în rețetă
Mod de preparare

Ciocănelele de pui se condimentează cu sare, piper, boia și ulei de măsline și se lasă la frigider pentru 2 ore. După 2 ore se introduc la cuptor într-o tavă împreună cu vinul alb și crenguțele de rozmarin, acoperind totul pentru o oră. După o oră se scoate capacul și se mai lasă 20 de minute până se rumenesc.

Separat, într-o tigaie, se topește untul, se adaugă roșiile tăiate Julien, usturoiul tăiat Julien și se sotează pentru 1 minut. Se adaugă apoi fasolea galbenă păstăi și se sotează pentru încă 5 minute, se adaugă sare după gust, iar la final pătrunjelul tocat.

Ingrediente

☑️ fasole galbenă păstăi tăiată 400 gr
☑️ roșii 2 buc
☑️ usturoi 25 gr
☑️ pătrunjel 1 legătură
☑️ ciocănele de pui 400 gr
☑️ sare
☑️ piper
☑️ boia dulce
☑️ rozmarin 2 crenguțe întregi
☑️ vin alb 100 ml
☑️ ulei de măsline 20 ml
☑️ unt 50 gr