Rețetă video
Produse folosite în rețetă
Mod de preparare
Într-o oală încăpătoare se pune apă la fiert cu puțina sare. În apă se pune Amestecul de legumele de Primăvară si se lasă pe foc până începe să fiarbă, apoi se oprește focul și se scot legumele în sită pentru a se scurge de apă. Se unge cu unt un vas termorezistent sau o tavă în funcție de ce folosiți pentru copt.
Separat se bat ouăle cu un tel până se spumează, se adaugă sare și piper după gust, apoi se amestecă cu 150 grame de cașcaval ras. Compoziția se toarnă uniform peste legumele din tavă. Deasupra se presare restul de 100 g de cașcavalul ras. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade și se dă tava la copt pentru circa 30-35 de minute. Când începe cașcavalul să facă o crustă aurie la suprafață, se oprește focul, se scoate tava de la cuptor și se presară fulgii de peperoncino peste preparat.
Ingrediente
☑️ 800g amestec legume de primăvară (2 pungi)
☑️ 3 ouă
☑️ 250g cașcaval ras
☑️ 50 g unt
☑️ 5 g fulgi de pepperoncino
☑️ sare și piper după gust