Rețetă video
Produse folosite în rețetă
Mod de preparare
Călim amestecul de legume pentru ciorba de perișoare în oala în care urmează să facem ciorba. Adăugam o lingură de bulion, apa și lăsăm să fiarbă la foc mediu.
Într-un bol separat, facem compoziția pentru perișoare. Punem carnea tocată, oul crud, orezul și asezonăm, după gust, cu sare și piper. Amestecăm compoziția până se omogenizează, cu ajutorul unei linguri. După ce formăm perișoarele, le punem la fiert.
Când perișoarele sunt fierte, asezonăm cu sare și piper, iar la final putem adăuga verdeață, după gust. Se servește caldă, cu ardei iute.
Ingrediente
☑️ 400 gr amestec de legume pentru ciorba de perișoare
☑️ 1 lingură de bulion
☑️ 500 ml apă
☑️ 1 ou crud
☑️ 300 gr amestec de carne tocată
☑️ 100 gr orez
☑️ sare și piper
☑️ verdeață, după gust