Rețetă video
Produse folosite în rețetă
Mod de preparare
Ciocănelele de pui se condimentează cu sare, piper, boia și ulei de măsline și se lasă la frigider pentru 2 ore. După 2 ore se introduc la cuptor într-o tavă împreună cu vinul alb și crenguțele de rozmarin, acoperind totul pentru o oră. După o oră se scoate capacul și se mai lasă 20 de minute până se rumenesc.
Separat, într-o tigaie, se topește untul, se adaugă roșiile tăiate Julien, usturoiul tăiat Julien și se sotează pentru 1 minut. Se adaugă apoi fasolea galbenă păstăi și se sotează pentru încă 5 minute, se adaugă sare după gust, iar la final pătrunjelul tocat.
Ingrediente
☑️ fasole galbenă păstăi tăiată 400 gr
☑️ roșii 2 buc
☑️ usturoi 25 gr
☑️ pătrunjel 1 legătură
☑️ ciocănele de pui 400 gr
☑️ sare
☑️ piper
☑️ boia dulce
☑️ rozmarin 2 crenguțe întregi
☑️ vin alb 100 ml
☑️ ulei de măsline 20 ml
☑️ unt 50 gr