Rețetă videoProduse folosite în rețetă Amestec de legume – Ciorbă de Perişoare Amestecuri de legume Mod de preparare Călim amestecul de legume pentru ciorba de perișoare în oala în care urmează să facem ciorba. Adăugam o lingură de bulion, apa și lăsăm să fiarbă la foc mediu. Într-un bol separat, facem compoziția pentru perișoare. Punem carnea tocată, oul crud, orezul…
Rețetă videoProduse folosite în rețetă Mix de Fructe Fructe congelate Mod de preparare Se pune amestecul de fructe de pădure într-un bol și se lasă la dezghețat. Între timp, batem ouăle și, după ce acestea s-au făcut spumă și s-au omogenizat, adăugăm zahărul, făina, praful de copt și esența de vanilie. Compoziția formată se așează și se nivelează cu grijă…
Rețetă videoProduse folosite în rețetă Amestec de legume pentru Salată Boeuf Amestecuri de legume Mod de preparare Punem carnea de vită la fiert, într-o oală cu apă rece. Se încălzește la foc mic, fără să fiarbă în clocot. Odată formată spuma, aceasta se îndepărtează cu grijă, de 3-4 ori. Într-un litru de apă fiartă se adaugă pe foc, amestecul de…
Rețetă videoProduse folosite în rețetă Amestec de legume cu orez şi Broccoli Amestecuri de legume cu orez congelate Mod de preparare Într-o tigaie încinsă adăugăm ulei, unt și un cățel de usturoi tocat, apoi legumele cu orez și broccoli, pe care le călim puțin înainte de a adăuga apa. Se lasă la fiert la foc mic până este gata. Somonul…
Rețetă videoProduse folosite în rețetă Vinete coapte tocate Monolegume congelate Mod de preparare Punem vinetele coapte și tocate într-un bol la dezghețat. Când acestea s-au dezghețat, adăugăm ceapa tăiată subțire, iar într-un bol separat preparăm maioneza, pe care o vom omogeniza cu ajutorul unui blender. Adăugăm maioneza, puțin ulei, un cățel de usturoi și zeama de la jumătate de lămâie…
Rețetă videoProduse folosite în rețetă Amestec de legume cu orez şi Porumb Amestecuri de legume cu orez congelate Mod de preparare Într-o tigaie încinsă adăugăm ulei, unt și un cățel de usturoi tocat, apoi legumele cu orez și porumb, pe care le călim puțin înainte de a adăuga apa. Se lasă la fiert la foc mic până este gata. Chiftelele…